Zdravo surferi!

Autor onlinestartups | 18 Okt, 2010

  Zeleo sam upisati inovantnu skolu koja ce pratiti novu tehnologiju. Trazio sam i slucajno u poslednjem trenutku tu skolu sam i nasao. Najbolje od svega je to sto je drzavna. Sto znaci da se ono sto je novo moze pratiti i na teret drzave, odnosno na takozvanom budzetu. Taj faks, posto je po zakonu sada u Srbiji ne postoje vise, VISE SKOLE nego samo Visoke Skolske Ustanove tako da sad su VISE isto sto i FAKULTETI! Naziv mog faksa jeste Visoka skola elektrotehnike i racunarstva. I stvarno moram ih pohvaliti po njihovoj organizaciji, brzini i inovaciji. Asistenti su mudri, pomazu onima koji zele da nauce, profesori vec imaju svoju rutinu i oni svoj materijal znaju odlicno i tako ko zeli, odlicno prima ka znanju. Mozda joj samo nedostaje kafeterija, ali mi studenti popravicemo to. U ovom "pozdrav" clanku zelim samo da vam odgovorim na pitanje zasto je inovantna?

  Na nasem faksu ima nekoliko smerova, ja sam na Novim Racunarskim Tehnologijama, i u drugoj godini imate mogucnost da izaberete 6 predmeta iz svog SMERA, a ostalih 4 predmeta mozes izabrati iz ostalih smerova. Pa eto tako ja sam izabrao "Internet Marketing" sa smera Elektronskog Poslovanja. Profesor na tom predmetu je jedan od najpoznatijih ljudi na internetu, niko drugi nego Dragan Varagic. Ko se bavi internetom, znace to ime i bice ljubomorni sto eto ja ipak priliku da slusam njegova predavanja, da mi drzi vezbe itd. Naravno tu je uvek asistenkinja koja drzi red u ucionici i koja nekad zna da nas stvarno nasmeje :)

  Njihov cilj jeste da na vezbama slusamo o novim tehnlogijama, da u toku nedelje napisemo po dva clanka za blog. Moja tema bloga jeste o novim "START UP-ovima", to jest o novim internet biznis resenjima koje pruzaju neku novu uslugu, koja mozda jedna od njih postane novi FACEBOOK, TWITTER, GOOGLE :) Videcemo, vreme ce pokazati sve :)

   


2 Komentari & 0 Trekbekovi od "Zdravo surferi!"

  Visa elektrotehnicka skola je mnogo dobra,zato i spada u jednu od najboljih visokih skola u Beogradu.Sto se tice profesora i asistenata stvarno daju sve od sebe da nam prenesu znanje.

  Autor goran123 08 Nov 2010, 16:14

  Zdravo gorane, totalno si u pravu sto se tice VISOKE skole! Profesori su dobri, zele da pomognu, asistenti daju sve od sebe i pored inovantnosti, jos jedna super stvar je dobra sto su dostupni

  Autor onlinestartups 08 Nov 2010, 17:30
Dodaj komentar

Zapamti me